TænkestilsAnalyse – kommunikation på en helt ny måde!

Bliv certificeret til selv at udbrede værktøjet i organisationen.

TænkestilsAnalysen er et intuitivt værktøj til PersonProfilAnalyse.

Som lokaladministrator af TænkestilsAnalysen kan du selv gennemføre og give tilbagemelding på PersonProfilAnalyser til brug for teamudvikling og nyansættelser. TænkestilsAnalysen er et enestående og intuitivt HR-værktøj, som alle kan anvende.

Her sker der virkelig noget! Erkendelse og forståelse i højt gear.

Abilon har udviklet et enestående og letforståeligt værktøj til at styrke kommunikationen og samarbejdet i organisationen. Sæt en halv eller en hel dag af til at forbedre kommunikationen, innovationen og arbejdsglæden.

Kan du genkende dette? Når du snakker med en bestemt kollega, er det som om, I ikke rigtigt forstår hinanden. Det er som om, I ikke snakker om den samme ting. Du bliver frustreret og savner værktøjet, der kan forbedre kommunikationen. Du har brug for at vide noget om tænkestile.

Kommunikation er måske det vigtigste i alle menneskelige sammenhænge. Kommunikation mellem leder og medarbejder, kommunikation mellem kolleger, kommunikation med kunder og samarbejdspartnere, kommunikationen i familien.

Med et kursus i TænkestilsAnalysen får du i løbet af kort tid præcise værktøjer til at forstå dig selv og andre. Du lærer om de dybtliggende filtre, der styrer vores opfattelse af omverdenen. Du opnår nye erkendelser om de ting, der motiverer dig, men også om hvilke ting der motiverer dine medarbejdere eller kolleger.

TænkestilsAnalysen er et de stærkeste værktøjer til at gøre dig bedre som leder.

TænkestilsAnalysen er værktøjet til at skabe og vedligeholde innovation i en organisation.

En dag med TænkestilsAnalyse er en dag med humor og latter og overraskende ny viden. Du og dit team får ny energi og nye værktøjer til at forbedre samarbejdet og arbejdsmiljøet.

Værktøjet baserer sig på Ned Herrmanns banebrydende forskning i og arbejde med hjernens muligheder og persontyper. Der medfølger spændende materiale, som teamet kan anvende til at komme dybere ind i forståelsen af hinanden.

Kontakt Abilon for at komme videre med kommunikation og arbejdsglæde i din organisation!